Design

Har bestämmt mig för att göra en ny header men vet inte hur den ska se ut!.Ska se först om jag kan få i gång den bärbara datan,den tar inte laddningen:( vet inte vad det är för fel. Ska ta och fråga christian i helgen ;).  

Duscha

Ska snart gå och Duscha ;)

Spa

Hej ska visa några gamla bilder från när jag var på SPA!         


Bilder

         

6Mån

I dag blir Milo 6 månader;).

ont i magen /Ingen skola

Hej! Jag har så fruktansvärt ont i magen har haft det hela helgen vet inte vad det beror på. Nu tror ni säkert att jag måste gå på toa och göra 2:an men så är det inte:/. Missde bussen i morse för att jag höll på att knyta skosnörena på fake conversen. Och pappa har ingen bil hemma för mamma har den när hon jobbar så då fick jag stanna hemma och hjälpa pappa som har ont i höften och har jävligt ont i höger armen så han inte kan göra något. Han blir bara sämmre och sämmre vågar nästan inte ha han hemma själv:(.

Konfirmations läger i Rissna.

Hej nu har jag kommit hem från Konfirmations läger i Rissna, Det var as kul:D.Vi som skulle på lägret åkte från Fränsta till Rissna det tog ungefär 1 tim och 30min. Jag satt med Lotta på bussen vi satt typ bara och skrattade åt dom som fick göra situps på bussresan, För om man svorde fick man göra 20 situps. Sen när vi var framme fick vi gå till våra rum för vi sov på en gammal skola det är depå Grande som har lokalen.I mitt rum låg Ellen E,Christina p, Therese Ä, det skulle ha varit två till fast dom var sjuka.Senare fick vi gå ner till matsalen och dom informerade oss att vi skulle på Lördagen få åka Crosscarts:D. Sen babblade dom på, sen så skulle vi få Lunch.Sen fick vi göra vad vi ville en stund ja sen hände allt möjligt:). Och nu till Lördagen, Efter vi vaknade gick vi och åt frukost och då fick vi typ göra någon ram(m)sa och den gick så här, Gud är god at mig,Gud är god åt mig,han ger mig mat fast jag är lat, gud är god åt mig AMEN tjohej. vet inte riktigt varför vi fick göra så där men :). Sen efter frukosten skulle vi ha 5-kamp det var fyra lag och jag var med Felicia,Johanna G, Oskar ,William B och Edvin :). och vi tävlade mot Team A-Lotta det var Lottas lag . man fick bestämma lagets namn själv, vårat lag hette laget:S och dom andras lag hette chohade rittan fem fingrar i F****n, och dom andra hette lägrets mästare. vi vann 4/5 tävlingar mot team A-Lotta. sen fick team A-lotta och mitt lag gå till en bana och köra crosscarts.Det var AS roligt!! jag var lite nervös först men sen när man hade kört ett varv på banan då visste man vart alla svängarna var på banan, jag kan verkligen rekomendera att prova köra crosscarts:). Jag hade lite svårt att ta på mig hjälmen för att jag har ju en stav igenom örat, Fast det gick bra endå. sen fick vi gå tillbaka till skolan och gå upp till Carina (kyrktanten eller vad man ska kalla henne(;) sen efter att vi hade varit hos carina då fick vi gå ut igen och då fick vi prova och köra bil:D. Paul han som ägde lokalen han hade byggt en bil av två bilar. Jag och Felicia bestämmde att vi skulle börja att köra bil så Felicia fick prova att köra/styra först. jag och felicia satt i baksätet på bilen och Paul satt på framsätet och gasade och växlade åt oss och han sa när vi skulle styra vänster eller höger. Och då gasade han på som F*an och felicia körde på en kon som vi skulle köra vid och sen fick hon styra bilen själv men det var Paul som gasade  och hon fick bestämma vart hon skulle köra. Sen blev det min tur och gud vad roligt det var kan rekomendera det ochså det var nästan roligare än crosscarts.Sen gjorde vi inte så mkt mer vi grillade lite och så på kvällen och sen skrattade jag felicia och therese jätte mkt så vi höll på att pissa på oss. Sen blev det läggdags, Och i dag Söndag så skulle vi åka hem och nu sitter jag här fast jag kom hem vid 15:oo tiden:), Ja det var lite av min helg :) 
  
(Skinnpaj felicia) ;).        www.depagrande.se  där kan ni se hur bilen såg ut och hur en crosscart ser ut:).

Borta!

Hej Är bort i helgen, ska faktiskt på Konfa läger i Rissna. så det blir ingen bloggning i helgen:). fuul bild på mig ;)

Ånge

Snart drar jag till Ånge, till Anna och Milo ska väl vara där ett tag:).

              Slänger in en liiiten bild på Milo:)

Skola

Hej där! Skolan då vi började med syslöjd jag gör något åt min syster,hon läser min blogg så jag kan inte skriva vad det är;). Sen hade vi rast i 55min då gick jag och Anna-Lotta till Fa;n det var bara vi som satt där men sen kom Fanny,Wille,Basse,Oskar,Edvin,Gurra och Johan kanske var det några fler. Sen började dom kast dynerna från sofforna på mig Fanny och Lotta. Sen satt vi bara och snackade, sen kom 8:B, sen hade vi tyska i 40 min sen blev det lunch makaroner och köttbullar. Sen hade 8:A och 8:B matte sen hade vi i 8:A Idrott vi hade BrännbollNorsk vet inte vad det är för jag och Lotta tog en promenad istället.Sen när vi kom tillbaka då började det regna,sen hade vi pulsslag och elevensval men jag åkte hem vid 14:00 för jag hade pulsslag hemma istället.

Nu har jag fixat headern och bakrundsfärg  headern är bara en enkel i paint;)

                                                                      Checka denna blogg www.annawieslander.blogg.se ;) /Micka


Header och Design

snart kommer det en header:)// Mikaela

Ny blogg

Hej, Har gjort en ny blogg igen:P, gammla bloggen hette www.mikaelaerikssson.blogspot.com


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0